25 Juli 2011

Hallå!
Jag är så kass på att blogga.. haha!
Men men har jobbat och åter jobbat sen inte haft lusten.
jag har inte gjort så mkt varit i götet en dag var jag men hittade inget direkt men bara trevligt att komma ut lite och även få se lite sol!
Är ju hemskt ingen sol bara regn :( de går bra när man jobbar men de kan ju aldrig vara fint..
annars då,, jaa inte så mkt mera inte äns karlstad träffat sara ett par gånger och varit ute va en jätte rolig helg nu den 14 faktiskt när v75 va här jobbade men på kvällen gick vi ut både fredag och lördag och det var jätte kul mer sånna helger!

Idag har jag vare ute och gått powerwalk med sara (har varit ledig helgen och idag :) ) sen har ja klippt mina kusiner sen har vi haft besök så vi har grillat. :)

Imorn blir de jobb igen, 10-18 så de går bra :)
och på fredag kommer JULIA!! :) ska bli så kul att ses igen efter 2 år.. vi ska till götet en dag och stockholm 2 nätter och kanske nån kusten tur ja blir nog blandat men nu på lördag ska jag sara och julia göra ngt ihop enda dagen vi kan ses alla tre en hel dag så vi måste komma på något super skoj.. jag ska färga bort lite utväxt i karlstad på morgonen och tona ner det lite med beiga slingor så jag kan börja slinga ist och kanske få lååångt hår ngn gång ;)
nu är ju löshåret väck så ;)

Ha en fin vecka så hörs vi snart, sänder även en stor tanke till er i norge det är helt fruktansvärt sett varenda program istortsett och läst de jag kommit över, fattar inte hur man kan göra en sån sak tänker på er <3

lite så här vill ja ha håret :


bilder från hm.com

Btw. lägger inte upp bilderna på kläderna som ja skrev tog några kort men känns lite för längesedan, ni ser dom säkert ändå ;)

RSS 2.0